Info

Datum
Zondag 11 september 2011.
 
Locatie
De familiedag vindt plaats in en om het clubhuis van de Scouting Graaf Bernadotte in Heemstede. Je vindt het Clubhuis Het Jachthuys in het Groenendaalse Bos via de ingang Marienheuvel aan de Glipperdreef op de kruising met de Dr. Schaepmanlaan. Dit is vlakbij waar vroeger de familie Jansen woonde.


Parkeren kan op 2 plekken;

-          Of bij Restaurant Groenendaal, Groenendaal 3, 2104 WP Heemstede. Er is een grote parkeerplaats links van het restaurant. Vanaf de parkeerplaats loop je dan terug naar de Glipperdreef, gaat rechtsaf en dan na zo’n 150 meter, rechts door het grote groene hek, het bos weer in. Na ongeveer honderd meter zie je links in het bos het clubhuis.

-          Of in de woonwijken aan de Glipperdreef. Via het grote groene hek ga je dan het bos in. Na ongeveer honderd meter zie je links in het bos het clubhuis.

Programma
   -          12.30     Ontvangst
   -          13.00     Aanvang The Brouwer Battle
   -          17.30     Barbecue
   -                   Afsluiting

Kosten
  -          Volwassenen 25,-
  -          Kinderen 15,-
 
Deze bedragen dekken alle kosten.


Contact
Als Familie Jansen organiseren we deze familiedag gezamenlijk. Mocht je vragen hebben waarvan het antwoord niet op dit blog te vinden is, stuur dan een mail naar Bas en Mirjam van Haastrecht. Hun mailadres vindt je in je inbox (en niet hier om de spamrobots te weren).